seminggu...

by chekna @ mama ziyad on Wednesday, June 20, 2012

Sedar x sedar
Seminggu dah x masuk ofis
Seminggu dah x meredah jem dari sa-kl
Seminggu dah x terkejar2 hantar anak2 ke nursery
seminggu jugak x mengepam dimalam n dsubuh hari
Seminggu jugak si adik dok bergayut je ngan mama
Seminggu la jugak mama bertukar hijau bilamana ziyad buat perangai xsudah2
(jadi hulk la tu...nyaris jd hulk hogan hehe..)
ye kawan2... saya dah seminggu jadi suri rumah
8 days to b exact (lebih seminggu dah tu..)
Fulltime housewife
Fulltime mother
Stay-at-home-mom

Dan tinggal lagi seminggu kami duduk rumah sendiri
Lagi seminggu kami nak tinggalkan subang jaya
Lagi seminggu kami nak tinggalkan malaysia
Lagi seminggu kami akan menjadi sebahagian dari penduduk bangkok...

Sedih..huhuhu....
Xde can dah nak makan macam2
Xde can dah nak order kat kedai mamak
Xde can dah nak jln2 cari makan(sambil shopping..) kat subang parade, sunway piramid
Tp paling sedih nak tinggalkan family, sedara-mara n kawan2
Semoga perjalanan kami selamat ya Allah
Semoga dipermudahkan segala urusan kami ya Allah....

Doakan kesejahteraan n keselamatan kami di sana ya..

Published with Blogger-droid v2.0.6

2 blaze of sunshine:

dee said...

Ok kah disana?

chekna @ mama ziyad said...

Alhamdulillah..dah masuk minggu kedua ni..ok la... Xdan nak berblog..malas pun sama.. hehehe..