Cutest Baby In Blue Contest

by chekna on Sunday, November 01, 2009

contest lagi??? hahaha.. org tamak mmg camni le, asal ada je join je la..bukan susah pun, paling2 jadi followers je. ok gak le, bleh la menambah kenalan di alam blogger ni kan..
Contest ni dianjurkan oleh puan eliza bersempena meraikan her 5th Anniversary on 17th November 2009 nanti.
Secara rasminya contest ini dilancarkan dari: 24 October 2009 hingga 17 November 2009
TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower elizakru secara langsung & tak langsung
2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER elizakru
3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda
4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini
5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru
6. Sila link kan url blog anda di comment elizakru
7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri
8. Had umur baby :- newborn ~ 5 tahun
9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........
p/s: Jangan lupa tulis nama dan umur baby ye!

So, untuk contest kali ni, gambar yg dipertaruhkan adalah...................





**********************




Nama baby yg comei berbaju, berseluar & berbotol susu biru ini adalah Ziyad Aiman & berumur 1thn 4 bulan.

3 blaze of sunshine:

E.L.I.Z.A said...

Salam chekna,
wah semua biru ye..bagus bagus..mmg ikut tema..i likeee..

overall, lulus >_<

chekna said...

tenkiu..tenkiu..hopefully ada rezeki la hendaknya...:)

sheila said...

aku sebenarnya aritu nak gak masukkan kyra contest smileykidz tu..

contest tu aku dpt tau pun dr blog ko ni..hehehhe..nampak nau tak menjelejah blog org..

tp menjelang 2-3 days ke due date tu..adoyaiiii..aku xde selera nak ngadap computer plak..mc tido je kat umah