raya dalam kenangan

by chekna on Sunday, September 05, 2010




ni gambar tahun 2008
1st ziyad beraya
tahun tu kami beraya kat kg ayah dulu
usia ziyad masa tu dlm 3bln setengah
montel x ziyad??
mmg x mesra camera betul dia masa tu.. 
hehehehe....
raya tu, ziyad xde baju melayu lagi
 xkuasa nak membazir beli baju melayu kat dia
kalo beli pun harusla pakai sekali je
so 1st raya ziyad berkonsepkan org putih
pakai t-shirt & seluar saje....
:)



yg ni plak, raya tahun 2009
turn kg mama plak
masa ni dah dekat nak raya 
baru la mama & ayah terhegeh2 nak cari baju melayu kat dia
sudahnya, xbanyak choice of colors yg ada
so nak tak nak grab je la yg mana muat 
nasib baik tok ada sebagai penyelamat
dia siap jahitkan baju melayu color maroon kat ziyad
sesuai sangat ngan jubah hitam+pink mama & jubah hitam ayah
sedondon kami anak beranak tahun tu...




ni je baju melayu yg kami jumpa sesuai ngan dia
yg lain tu, xmuat & warna xcantik
masa ni kami dah blk ke kg ayah 

tahun ni kali ke3 ziyad beraya
awal2 lagi mama dah tempah baju melayu kat ziyad
yg bestnya sedondon ngan baju raya mama & ayah jugak
mesti hensem anak mama nnti kan
harap2 ziyad behave raya nnti ye
barulah bleh collect duit raya banyak2 
hehehehe.......

love each other deeply....

2 blaze of sunshine:

kakyong said...

selamat berhari raya buat chekna sekeluarga
seronok lah ziyad beraya tahun ni..

chekna said...

selamat hari raya kak yong..