zaman remaja

by chekna on Tuesday, September 14, 2010

saje nak tepek gambar dolu2
zaman muda remaja
ni semua copy dari fb member2



ni geng diploma kat shah alam
kitorg satu group organize seminar
speaker dia yg hensem kat tengah tu la
skg ni dia dah jadi VC pun
itulah dia Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar
3 ladies dari kiri tu semua bloggers
yg lain2 tu berfb je...



ni plak geng masa degree
kat shah alam jugak
diorg ni ramai yg junior 
pasalnya dulu pas diploma xtrus masuk degree
2nd intake baru masuk balik
tp ada gak le 3/4 orang yg sebaya
bila join org muda ni, kite pun akan nampak muda gak...
hehehe....



ni pun geng degree gak
masa ni dah nak grad
tunggu convo je
kitorg attend program called Hastalavista
best program tu
lebih kurang cam teambuilding program la

bestnya kalo dpt gather2
bila la reunion nak menjadi ni..
asyik fail je....

note: schedule entry lagik...
love each other deeply....

5 blaze of sunshine:

manisz said...

ko scan mana2 yg ada gambar aku weih.. hehehehe.. aku ni dari sehari ke sehari ni nk scan gambar masa kita wat drama.. heheeh..

chekna said...

ni pun cilok dari fb mai ... malas nak korek kotak cari gambar lama2... gambar drama? best tuh.. scan la syam..

kakyong said...

sesekala best juga mengimbau citer lama.. belum lama mana pun.. masih muda lagi semuanya.. ;)

sheila said...

nanti aku nak carilah gamba ms ETR kite...kite 1 grup kan

chekna said...

kak yong, mmg best bila ingat2 blk.... setuju, still rasa muda lagi walopun xsuka esp bila tengok huruf 3 tu...

shiela, masa etr dulu ada gambar ke?? share2 le.. prestige consultant kan??