salam aidiladha versi rock kapak...

by chekna on Friday, November 04, 2011

sedar x sedar
lusa dah raya 
rasa macam baru semalam je raya puasa
tup2 dah raya haji pulak...
nasib baik raya weekend
dapat la balik kg
kalo x, beraya kat rumah je la macam tahun lepas
kali ni plan balik kg hubby dulu
petang raya baru balik kg gajah pulak..
walaupun raya haji
rendang ketupat tetap ada
cuma kuih raya je yg x semeriah raya puasa

memandangkan xde entri pasal raya puasa haritu
layan la gambar ziyad beraya ke kampung kelahiran atuk (my FIL)
yg tinggal pun anak sedara di je kat situ...


punya la suka dapat pegang gitar betul
mana nak sama dengan yg mainan punya kan..

 si kakak tu jeles sebenarnya
teringin nak main jugak
biasala, dah dapat kat ziyad
xlepas la jawabnya

main dengan penuh perasaan & penghayatan



macam biasa
nak buat peace tapi xjadi


belakang rumah ni ada bendang
mmg best
berangin je petang2
kalo dapat lepak kat pangkin ni, confirm tertido punya.....



buat semua

 selamat hari raya aidiladha 
& berhati2 di jalan raya
biar lambat asal selamat

3 blaze of sunshine:

KhaiRin said...

salam aidil adha jg...

Salina@IbuAqil said...

utuk mama ziyad, Selamat Hari Raya AidilAdha dari EmIenAqil!! ;D

qistinasafiah said...

Salam Aidladha..
Ziyad tak tpah macam muka mama dia. Mama pulak maintain boleh berbaju kurung lagi tu.. =)