my 2nd edition

by chekna @ mama ziyad on Friday, April 20, 2012

22 feb 2012, 2.54 am
3.1 kg, 50 cm


*pic taken few hours after delivery
skg ni dah nak masuk 2bln dah pun
nak update blog pun asyki tergendala je
tension tol pakai tab ni
slow giler la
penat taip tau
dah, tgk gambar baby
bg hilang tensi dulu...chow...


8 blaze of sunshine:

dee said...

tahniah chekna.. best abg dapat adik!!!boy ke girl.. huhuhu..tak terbaca pulak.

dee said...

tahniah chekna.. best abg dapat adik!!!boy ke girl.. huhuhu..tak terbaca pulak.

dee said...

tahniah chekna.. best abg dapat adik!!!boy ke girl.. huhuhu..tak terbaca pulak.

chekna @ mama ziyad said...

Thnks dee, ziyad dpt adik gegurl la..... Bila nak dtg rumah?

manisz said...

Tahniah Ina.. tomeiiii sgt2..

ko pakai tab tu.. ko install blogger-droid.. situ senang nk update.. lau ko pakai tab, pastu ko nk update sama mcm ko guna kat PC, mmg lemb!

chekna @ mama ziyad said...

Thanks sham...
dah download pun bloggerdroid tu, kat hp n tab. tp xleh letak gambar la... masa nak post tu ok, tp bila publish gambar xde..stakat nak buat entry ok, tp xde maknanya kalo entry x brgambar..

KhaiRin : anies said...

TAHNIAH!
apa ya nama baby?

puan nina said...

tahniah kak.. :)

itulah tertunggu-tunggu jugak update akak..hehe

bb sooo comel!!!