Boy or Girl???

by chekna on Thursday, October 15, 2009

Since newborn lagi, 1 of the most favourite question is, baby boy ke girl?? Kalo dulu, masa baby ok la kot tanya soklan camtu.... Last week masa kitorg gi jalan2 cari makan kat Shah Alam, ada plak salesgirl tu tanya, boy ke girl kak? Kitorg sengih2 je reply.. ada cam girl ke? Actually, rasa cam pelik gak, tang mana yang cam girl tu.. obviously, mama always dress him up with t-shirt with jeans/shorts cam baby boy lain jugak. nak kata rambut, ala rambut ziyad yg seciput tu rasanya xde la sampai nampak cam pompuan pun kan.. hmmm..whatever la org nak kata pe, yg penting anak mama ni membesar bagai johan...kan3x..
Hmm.. cam ada skit2 iras Claudia Schiffer, xpun cam Penelope Cruz pun ada kot.......hehehhe...


***************************************************************************************


Ziyad - 8 months old


Ziyad - 9 months old

1 blaze of sunshine:

sheila said...

samalah cam anak aku ina..

cun2 aku kasi pakai skirt..pastu kasut lak ada bunga kat button..buleh lagi org tanya...

laki ke pompuan?? waklu

sekarang ni aku kasi pakai sepit rambut terus..kalo tanya lagi harus jugak aku jawab..kalo lelaki takkan saya nak sepit rambut dia hehehhe