SENYUMAN CERIA SI COMEL CONTEST

by chekna on Friday, October 23, 2009

This is the 2nd time menceburkan diri dlm contest-mengontest ni, cam best le pulak. Xkisah le kalah ke menang ke, xcuba xtau kan...btw contest ni dianjurkan oleh SMILEYKIDZ dan hadiahnya teramatlah kebaboooooommmmmmmmmm gitu...

Pemenang Utama x 1 org:
Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

wah........syoknye.. la kalo menang........

Online contest ini di buka dari tarikh:
15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.
Terbuka kepada si comel berusia 1 day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?
  • Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda - done
  • Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - done
  • Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda - done
  • Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai. - done
  • Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya. - done
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ . AMARAN: no link back will be disqualified - done
  • Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini. - done
  • Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:

Syarat2 Penyertaan ?

  • Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
  • Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
  • Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
  • Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
  • Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
    Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
  • Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
  • SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
  • SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
  • Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

hmmm... pening gak le nak pilih gambar mana yg nak dipertaruhkan, rasa cam nak letak sume gambar je..jgn jadi tamak haloba ye...at last setelah di belek2, di pikir2, di tonggang terbalik, yg jadi pilihan adalah seperti di bawah ye...





nama si comel yg ceria ni adalah Ziyad Aiman
umurnya adalah 1thn 4 bulan

1 blaze of sunshine:

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ

Terima kasih kerana join ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entri ini telah dinilai.

Good Luck!!

:)
~nannoor
Smileykidz Photography