buat pe tu???

by chekna on Monday, October 26, 2009

anak mama buat pe tu...????
********************
**********************
***************
oh... baca buku rupanya....
rajin nye la anak bujang mama ni.. dah le comei, ensem, rajin plak tu..


ziyad tgh survey harga diapers & susu, senang nak budget nnti...

Ziyad mmg pantang jumpa kertas. Kalo dulu, siap kipas2, nak masuk mulut lg. Kalo xtgk, alamatnya mmg dh selamat masuk dlm perut la. Since dah bijak pandai skit ni, kalo dpt buku ke, paper ke, bukan main dia selak2 lg. Pastu jari telunjuk dia panjang je dok tunjuk macam2 kat paper tu. Nak cerita la tu pe yg dia tgk kat paper tu..walopun seperti biasa xde sorang pun translater yg berjaya menterjemah bahasa percakapan dia.. Harap2 minat ziyad pada buku bukan setakat nak makan, gigit, kipas n mengoyak kertas sahaja, tetapi pada isi kandungannya suatu hari nanti...hopefully by 4yrs old dia dah boleh membaca.. go go chaiyok..!!

1 blaze of sunshine:

sheila said...

samalah ngan anak dara aku tu..

kalo dia pegang buku dia tu..bukan main lagi tunjuk2..pastu kalo kite tak layan..amik ko..dia cepuk skali kat muka