SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

by chekna on Wednesday, December 02, 2009


jom sama2 memeriahkan contest ni plak..




Contest ni adalah sempena birthday ibu rifqi yang ke 29.

to ibu rifqi, salam kenalan & happy birthday diucapkan.

Syarat2 penyertaan contest adalah seperti berikut...

Be the follower and add link ibu rifqi kat blog

Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar

Buat entry tajuk seperti di atas

Contest ini terbuka kepada mommy2 yg mempunyai bb yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...

Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...

Letak banyak2 pun xpe,

Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...

Make sure ur entry link back to ibu rifqi

Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009

Last skali, jgn lupa tinggalkan korangnye link penyertaan kat dalam comment box entry ni k..

itu jer...senang je..

HADIAH??


Suprise la...



jom kite tengok betapa seriusnya muka budak busyuk masyam ni....
***kepada tuan/puan juri, jgn malu2..pilihlah mana yg berkenan di hati ye..***




nama: Ziyad Aiman Bin Rosshahfazrin

DOB: 5 June 2008

Umur: 1thn 5bln

2 blaze of sunshine:

Rifqi Zuhairi said...

Salam perkenalan..
Tenkiu krn sudi memeriahkan contest ni..
gud luck k..best nama anak..Ziyad Aiman..

chekna said...

tenkiu..tenkiu....