hari yg best

by chekna on Wednesday, August 04, 2010

walopun hari ni bangun sedikit lambat
(skit je pun....)
walopun hari ni federal highway jem, ada accident pulak
(tp bleh gak smpai ofis 8.35 am...hehehe...)
walopun masa lunch tadi order sampai lambat, almost 20 mins la jugak kelaparan 
tunggu makanan xsampai2
walopun hari ni perut & pinggang rasa sedikit cramp, PMS la katakan, 1st day plak tu...
tapi 
hari ni tetap best
bukan sebab hubby nak tukar ke astro beyond
bukan sebab hari ni byk keje yg dah setel
tapi sebab penceburan diri dlm bidang contest mengontest ni telah membuahkan hasil
(sila abaikan kerosakan bahasa di atas...)





walopun dpt top 12 je pun
tp still suker jugak
hehehehe..
thanks a lot to kak yong coz kalo dia tak tag, xtau pun pasal contest ni
more info pasal result contest tu, click sini

love each other deeply....

2 blaze of sunshine:

cheqna said...

wah tahniah kak =)

kakyong said...

tahniah chekna...
semoga dpt tempat teratas..