Contest Seiras Wajah Musim Kedua

by chekna on Tuesday, March 09, 2010


tetiba rasa nak join contest ni..
saje nak memeriahkan majlis
jom join ramai2...




more info click sini ye..

ni gambar yg jd pilihan mama kali ni...





Nama ayah: Rosshahfazrin @ Atan
Nama anak: Ziyad Aiman @ Ziyad
DOB ayah: 27 Dec 1979
DOB anak: 5 Jun 2008

persamaan antara ayah n anak ni???
hmm... ramai yg ckp ziyad cam muka ayah..mybe dari
segi kebulatan & kemontokan wajah kot...
bg mama bila ziyad senyum, mmg cam ayah
xcaye?? tengok gambar atas tu..kan sama tu..

hmmm...lagi... 2beranak ni kalo tido mesti ada bantal peluk
tua2 ayah tu pun, mesti tido peluk bantal
nampak je macho, tp xde bantal peluk confirm susah nak tido punya
ziyad pun sama gak le..

lagi..ayah kan skg ni giler main golf..ziyad pun cam dah terikut2 jgk
walopun ayah xpernah bawak ziyad, tp bila ayah bukak channel golf
ziyad bleh dok tengok diorg pukul bola tu, n bila bola masuk lubang je
confirm dia tepuk tangan
pastu dia pun sibuk la hayun sana sini kayu golf mainan dia
nmpaknya mama pun kena belajar pasal golf la jugak pas ni

hmm.. tu je la kot persamaan yg mama terpikir buat masa sekarang
rasanya dah menepati syarat2 contest
yang lain2 tu, kite serahkan kepada yang pakar @ juri


above all..love each other deeply....

3 blaze of sunshine:

Syana said...

yes!!they both look soooooo iras dan sama... tang senyum kot... hahaha..mama, ziyad awak cute sgt...

chekna said...

tu la.. kata anak ayah kan.. harusla sama... ziyad cute?? thanks syana..

Yan said...

thnx join