selamat tinggal....

by chekna on Monday, March 08, 2010

akhirnya ziyad berjaya dipisahkan dari pacifier kesayangannya
kejamkah mama?
untuk kebaikan anak kesayangan mama jugak kan
dulu mama xrisau sgt
coz ziyad on & off je ngan pacifier ni
cari time nak tido je
tp sejak dua menjak ni, bila dpt pacifier
xlepas langsung dari mulut
risau plak
ziyad pun dah makin besar
since then, mulalah misi menyorok pacifier
nasib baik ziyad pun xbyk sangat ragam
senang je nak stop
dengan syarat, jgn bagi dia jumpa
n jangan sebut
walopun anak mama ni berat mulut nak bercakap
tp segala benda yg mama/ayah cakap
dia paham

ada gaya cam model ke?? model pacifier & bantal busyuk.... hehehe...

above all..love each other deeply....

2 blaze of sunshine:

kakyong said...

brp umur ziyad ni.. kakyong dulu jenuh juga nak pisahkan anis dgn puting dia.. akhirnya lepas raya lepas.. pada umur 2 tahun 2 bulan, berjaya juga dipisahkan.. dia sendiri volunteer... ;)

chekna said...

1thn 9bln dah..nasib baik xde problem sgt. skg ni bila tanya pasal puting dia buat xtau je... dah lupa kot!! hehehe...