imam muda

by chekna on Sunday, March 14, 2010


patutla masa pegnen dulu
ada rasa cam sejuk2 je...
rupa2nya...

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:




:

:


dan lagi...


semoga menjadi anak yg soleh.......amin..................


above all..love each other deeply....

4 blaze of sunshine:

Syana said...

cute little ziyad...pasni bleh dah try iqra'....

chekna said...

hehehe... insyallah...

sheila said...

aminnnnn

kyra so far..time aku solat dia lom ikut lagi..tp dia main cak2 kat blakang telekung aku..

sib baik main kat belah blakang..kalo depan???? camno nak ruku' ngan sujud

chekna said...

hari tu je behave sekejap, biasanya dia sibuk ikut kot depan...dah bg sejadah satu kat dia pun sibuk nak share gak ngan kite. siap ngan bunyi2 bacaan skali yg xtahan tu.. tu pasal kalo nak solat pun kena gilir2. sorang kena jaga. kalo x smpai kesudah pun xleh nak rukuk & sujud.