The blues

by chekna on Wednesday, October 13, 2010


football



plus


blue color







and more




sebab apa chelsea??
his favorite team
and moreover
he voluntarily give up astro sport channel

satu kejayaan yg besar
bukan senang tu nak pujuk
yelah, benda jarang2 tengok
mahal plak tu
nway, in return
he can layan TURBO & CI ari2
and mama plak bleh layan BIO & DHH
ziyad plak.. layan je la channel 613 dia tu
tu yg dok asyik berebut nak tengok tv
xkan nak beli sorang satu kot??

love each other deeply....

4 blaze of sunshine:

manisz said...

happy 3rd anniversaryy.. wahhh tak sangka dah 3 tahun ekkk.. rasanyer baru last year aku sesat2 cari rumah mak mertua ko pstu smpai2 majlis dah abissss.. huhuhuhuuu..

chekna said...

thanks syam... ni cerita bulan puasa itu hari daa...
jgn kan ko, aku sendiri pun cam xpercaya dah 3thn dah aku kawin.. rasa cam baru semalam je akad nikah.. kehkehkeh...

kakyong said...

dah 3 tahun..
tu cupcake anniversary nyer ke..?? ;)

chekna said...

kak yong, celebrate ngan cupcake tu je la pun.. maklumlah masa tu pun bulan puasa..