sesi bayar hutang

by chekna on Friday, October 29, 2010




dah berkurun lama rasanya tersimpan tag ni kat dlm draft folder
sori byk2 aten
lega rasanya dah selesai hutang ni

20 things about me..........
  1. anak ke3 dari 5 beradik, ada abang, kakak, adik perempuan & adik lelaki... complete set..
  2. isteri kepada seorg suami bernama mr ross aka atan
  3. bergelar mama kepada seorang budak cheeky xingat yg bernama ziyad aiman aka atan junior
  4. walopun lahir, membesar & bersekolah di perak, tp sampai sekarang xpandai ckp longhat perak, maklumlah kat rumah semuanya berbahasa utara... stakat yg simple2 tu bleh la...
  5. berusia awal 30an walopun nampak macam baru berumur 17 thn 
  6. comel dan cute kecik molek dengan ketinggian 152cm & berat 41kg saje...
  7. dah le slim, xkuat makan plak tu... mmg jimat.. ada sape2 nak blanje???
  8. bekerja kat sebuah glc co di kl.. jadi kuli je...
  9. sedikit careless & pelupa kadang2.. pernah hilangkan jam tangan hadiah dr hubby, cincin kawin & tunang.. nyesal xsudah...
  10. masa bujang dulu rajin pegi joging & aerobik, tp bila dah kawin semua stop.. tu yg rasa lemah longlai je rasanya skg ni.. nak kena ajak hubby start exercise balik ni..
  11. pernah kena ekzos motor kat betis kanan masa standard 4/5... budak lasak gitulah...
  12. walopun masa kecik2 dulu suka main parit/sungai tp sampai sekarang xpandai berenang 
  13. pernah keje kilang, kedai dobi & jadi cikgu tadika masa cuti semester
  14. xsuka tido dlam kereta@kenderaan bergerak xcept kalo dah penat sgt
  15. xsuka dengar radio kuat2, walopun tgh drive..rasa cam pening kepala..
  16. tak pandai nak mekap, esp nak pakai eyeliner, lipliner, maskara etc.. yg biasa pakai, compact powder & lipstik je.. eyeshadow & blusher setahun skali baru pakai...
  17. tak pandai nak memasak jugak, biasanya main campak2 je dlm kuali tu.. kalo xsempat, main campak2 je dlm plastik kat kedai....
  18. suka layan cerita2 yg bercorak investigation cam CSI, NCIS, Criminal Minds etc
  19. xpernah tengok teater seumur hidup walopun hari2 pegi balik keje lalu dpn istana budaya 
  20. pernah hampir2 kena ragut.. luckily peragut tu pun tak tarik kuat, trus cabut je since beg tu xlepas dari tangan.. ni kes masa nak cuti semester taun 1999 kalo xsilap, kat sec 18 shah alam. mmg fobia la sekejap, tido malam pun xlena..
  21. alamak.. terlebih sudah.....
tak tau nak tag sape
pada sape2 yg rasa blom pernah buat lagi
sila2 silakanlah ye


my family


love each other deeply....

5 blaze of sunshine:

Fieza79 said...

owhh byr hutang tag rupa nya...

10 said...

ingatkan hutang apa td... hutang tag rupanya... terima kasih ya siapkan tugasan tu... hehehe...

chekna said...

hehehe... u'r most welcome.. kalo ada tag la lagi...

kakyong said...

kurus nya chekna...
bestnya kalo dpt kurangkan berat badan...

dah tukor cat rumah baru ni.. kerawang2 tu nampak cantik.. penyeri..

chekna said...

kak yong.. tetiba je berat turun sendiri..makan cam biasa je.. risau pun ada gak ni...

cantik ke cat baru ni?? thanks kak yong..