19 weeks

by chekna on Thursday, October 06, 2011

sedar x sedar
dah dekat 5 bln dah
yg best dah start rasa kicking
walopun xfrequent
tapi terasa la jugak
perut jgn cerita la
dah membuncit pun
walopun boleh pakai jeans/slack lagi
jgn kata nak button
nak zip pun xlepas
nasib baik ada extender hikmat
hehehe....

last monday 
check up kat SALAM
last check up, last week of puasa aritu
kali ni hubby sibuk nak ikut jugak
siap ambik cuti lagi
memula ingatkan nak half day je
last2 amik cuti jugak
malas nak keje
tp ziyad still hantar ke nursery
kasi can mama & ayah dating la plak kan
:)


alhamdulillah
berat mama pun dah naik skit
bp semua ok
baby pun ok jugak
dah makin besar
syok tengok screen scanner tu
bukan main lagi dia gerak
kaki tangan semua dah nampak dah
in fact, gender pun doctor dah confirm
tp biarlah jadi rahsia dulu
hehehe....
xkisah pun sebenarnya 
boy ke girl je
janji keluar nnti sihat walafiat sudah...

4 blaze of sunshine:

Salina@IbuAqil said...

alololo!! sweetnya.. dia dah start kicking yer.. ;)

qistinasafiah said...

Wow..best! Rindu rasa kicking tu ^_^

World of Azketom said...

hehehe samelah kita kat sini. tapi baru 16 minggu...

chekna @ mama ziyad said...

ibu aqil & peejah,

walopun skali2 je terasa kicking tu, tp mmg best...

azketom,

congrats to you too.. welcome to 2nd trimester...