ziyad boy

by chekna on Wednesday, October 05, 2011

lamanya tak update pasal cik abang sorang ni
skg ni dah macam2 peel 
yang terbaru
bukan main obses dia kat superhero ni



ziyad skarang ni
suka giler kat boboiboy ni...
kejap2 nak tengok boboi boy
siap hafal segala skrip cerita tu
kejap2 jadi boboiboy
kejap2 jadi gopal
kejap2 jadi tok abah
adoiiii..........
yg paling xbleh blah
dressing pun nak ikut boboi boy jugak tuh...




daripada ber spender je kat rumah
dan-dan tu jugak cari baju
kalo dah pakai baju
kalut2 pegi cari cap plak
pastu kang
siap la buat macam2 gaya/aksi superhero kesayangan dia tu
cuma mama je xlarat nak snap
hehehe.....

memula dulu bagi dia tengok cd je
tahan seminggu lebih je kot cd tu
asyik sangkut2 le pulak
sudahnya record je la siri yg keluar kat astro/tv3
melangut la ziyad kat depan tv tu
boleh la mama tinggalkan dia
sambil2 setelkan keje2 dapur/mengemas
confirm xde gangguan
terbaikkkkkkk..................

3 blaze of sunshine:

cheqna said...

uhuk uhuk
tak pernah tengok le plop =)

Acik Erna said...

amboi..tekun nya dia..memang minat betul tu..

chekna @ mama ziyad said...

cheqna,

sabtu pagi biasa ada kat disney channel.. cuma ulang2 episod yg sama je..

acik erna,

mmg dia minat sungguh.. padahalnya tiap2 minggu tu ulangan je pun, bukannya ada siri baru pun..