hitam itu menawan..

by chekna on Friday, July 16, 2010

sape yg hitam???
sape yg menawan???
hitam ke, putih ke, pink ke, purple ke.. kite kan org malaysia...
(rasa cam ayat kat movie, tp xigt cite ape..)
ayat2 diatas xde kena mengena ok...
pasal contest ni je sebenarnya pun..

anjuran miss yani

contest ni telah ditag oleh kak yong 
thanks kak yong

sesape nak join.. sile click banner di atas ye..

gambar hitam tapi menawan yg dipertaruhkan kali ni plak adalah



2 wajah kesayangan hamba..
menawan kan!!

xtaulah nape suka gambar ni
it shows our happy moments

nway 5 blog bertuah yg ditag plak adalah

love each other deeply....

8 blaze of sunshine:

Syana said...

sangat cute boy awak tu... bila nak jumpa nih????kem salam kami sekeluarga kat atan..

'NuReeN' said...

thank tag nureen.. jap nk tgk syarat2...;)

'NuReeN' said...

thank tag nureen.. jap nk tgk syarat2...;)

10 said...

hehehe... kena pulak... ada masa nanti org wat ek...

chekna said...

xpe ten, xde paksaan pun.. hutang tag aten pun ada satu lagi xbuat.. hehehe...

kakyong said...

gud luck.. ceria jer foto tu..

sheila said...

aku x pahamlah tag ni..

ni sebenarnya masuk contest ke..aku kene tepek gamba b&w??

chekna said...

thanks kak yong.. good luck to you too...

sheila.. tah le skg ni musim tag org masuk contest plak.. xde paksaan pun.. time2 xde idea nak buat entry tag2 camni pun berguna jugak kan..