kerusi malas

by chekna on Sunday, July 11, 2010

tinggalkan sekejap kisah langkawi
saje nak tayang skit kerusi baru ziyad nih
actually mama plan nak cari sofa kecik satu kat ziyad
ye lah, ziyad ni kalo tengok tv tu mmg suka berdiri
jenuh nak suruh dia duduk 
especially bila ada part yg dia suka sgt tengok tu
dan2 tu jugak dia berdiri depan tv
kebetulan kat nursery mmg ada 2/3 bijik kerusi camni
banyak kali ayah tengok ziyad selalu dok lepak kat kerusi tu
siap goyang2 sambil tengok tv
tu yg ayah beli kat kedai perabot kat area rumah 
murah je pun

relaks sakan dia kat kerusi baru ni


tengok pe tu??

main intai2 plak ye...



amacam.. ada gaya tak???


love each other deeply....

8 blaze of sunshine:

Azie said...

ziyad mcm org besar duduk atas kerusi...ada gaya lah...heheh

pHat sUe said...

hahaha bergaye sangat hokeh ....sket lagi silang kaki cm pak dia ngeteh kat mamak lak he he

sheila said...

wawawawa...gamba last tu sungguh sadis gaya duduk tu. kalo kitorang duduk camtu mesti mama aku ckp..."duduk elok2 buleh..dah mcm cina kalah judi"

chekna said...

rad, dah macam org tua pun ada... hehehehe...

chekna said...

sue, bergaya ke?? gaya cam tokey/ahlong ada la..

chekna said...

sheila.. england dah bungkus awal2.. tu yg frust tu..

kakyong said...

masa baru ade fikri sorg dulu, selalu dok pesan ayahnya belikan kerusi tu.. kat loken (memory lane) Ipoh ade jual.. ni dah 3.. ayhnya terus tak mau beli..

chekna said...

kak yong, dah 3 org, kalo nak beli kena beli 3.. kang berebut plak...