jom melawat tapak sambil makan doyan...

by chekna on Wednesday, July 21, 2010

tarikh kejadian: 
20 July 2010

lokasi kejadian: 
bidor, perak

malas nak taip panjang2
 layan gambar je la ye...



 tu la sape suruh smoking merata2 
kan dah kena marah ngan pengawas...
hehehehe........


 muka2 org yg dah lapo nak makan doyan nih...

cantik je bas tu parking kat situ
xtau la bila punya eksiden ni


 kami dah nak sampai...

 pekan bidor 

 ni le tapak project kami
by end of 2010 siap kot..


antara doyan yg bakal menjadi mangsa kerakusan kami.. hehehe...

 manggis pun ada......


 briefing from PM 
bukan Prime Minister, tp Project Manager...

hmmm.. yum..yum...



 antara pemandangan di sekitar site

sedikit ucapan dari our beloved CEO seblom berangkat pulang

love each other deeply....

8 blaze of sunshine:

cheqna said...

ni sebenarnya nak makan ke nak tengok site ni???
hehehehehe

10 said...

projek apa tu?

Farah Y said...

Oh tidaaak! Mengidam durian! Harap-harap masih lagi musim durian balik ni.

chekna said...

cheqna, mana2 pun boleh la... walopun masing2 xcited lebih nak berjalan2 sambil makan2 sambil xpayah dok kat ofis buat keje.. sesekali pun kena take a break la kan... hehehe...

chekna said...

aten, project kuaters polis..

chekna said...

farah, mengidam ke?? lain macam je bunyinya... insyaallah, kalo dah rezeki ada la tu..

kakyong said...

adoiii... tadi kat blog suhana pun buat tayangan buahan tempatan.. rambutan/dokong/manggis/cempedak.. sini ade maggis lagi... adehh...

chekna said...

biasalah tu kak yong.. asal musim buah je, sana sini cite pasal buah...heheheh...