cuti2 Melaka - destinasi terakhir

by chekna on Thursday, February 10, 2011

destinasi terakhir cuti2 melaka kami adalah
Taman Mini Malaysia
masa zaman sekolah rendah dulu pernah la datang sini
dah 20thn lebih tu.. hehehe...
ada la jugak nampak tourist jln2 kat sini
tp yg xbestnya
byk rumah tengah renovate
so, tengok 3/4 bijik rumah je la
sambil snap2..


peekaboo.......
mama & ziyad main nyorok2...


kami posing kat rumah perak
harusla bergambar kat rumah negeri sendiri kan
ziyad nampak topi je
hehehe....


ziyad try nak buat peace
psstt... sila abaikan perut si ayah yg menggunung tu ye......



skali lagi topi ziyad je yg interframe



ziyad suka main lompat2
macam main teng teng je..







ada lagi ke org pakai lampu gasoline ni??


ziyad sempat berkaraoke kat rumah penang....


rumah negeri sembilan


rumah melaka


tak ingat rumah mana
banyak gile tiang dia...


kat sini pun sempat ziyad main kete


peace!!



tak ke Taman Mini Asean pun
penat dah nak jalan
ikutkan byk lagi tempat xpergi ni
taman buaya
taman herba
macam2 taman lagi la
mybe lain kali kot
sekian entry cuti2 kami kali ni

2 blaze of sunshine:

kakyong said...

perut menggunung tu tanda bahagia.. ;)

chekna @ mama ziyad said...

hehehe... tu blom wife dia pandai+rajin masak lagi.. kalo tak, xtau la besar mana plak perut tu...:)