Flat Kampung Hj Abdullah Hukum

by chekna on Friday, February 25, 2011




walopun biasa dok kat bangunan tinggi2
(maklumlah, ofis kat tingkat 21)
tapi kali ni rasa cam gayat je semacam je
maybe sebab byk sangat rumah kat satu level kot
(ada kaitan ke??)
agak2 brape org penduduk flat nih???
kalo nak buat kenduri
jenuh nak buat jemputan nih....





laluan ktm komuter & putra lrt
walopun dah ada jejantas
tp still ada yg sanggup cross landasan ni
mmg menempah maut
rugi xsnap gambar masa tu


menara rebung
sayup je mata memandang



9 blaze of sunshine:

kakyong said...

brp ribu la penghuni plat tu kan...
seriau jer tgk keadaan di flat tu.. dah biasa dok rumah bertanah... tgk rumah flat ni jadi gayat pulak...

NM02 said...

gayat tgk umh tinggi2.. huh

sheila said...

aku pun duduk umah tinggi gak..tapi aku tak rasa gayat ngan corridor umah aku sbb cam kat tetengah...

tp tgk gamba ko tu aku confirm rasa cam gayat..

Hamizah said...

ms blajar kat um sy menyewa kat kerinchi..selalu lalu cni bila naik lrt..

chekna @ mama ziyad said...

kak yong.. mmg padat penduduk kat situ.. gayat jgn cerita la....

chekna @ mama ziyad said...

nm02, org xbiasa tengok dari jauh pun dah gayat, blom betul2 masuk lagi tu..

chekna @ mama ziyad said...

shila, dulu masa bujang dok aprtment tingkat 16, tp xde la rasa gayat cam gini..

ofis kat tingkat 21, pun xgayat jugak, rasanya design dia memainkan peranan kot.. bleh ke gitu?? :)

chekna @ mama ziyad said...

hamizah, ntah2 kite pernah berjiran x? dulu masa bujang pun duduk kat apt kerinchi tu... mmg hari2 naik lrt nampak flat ni..

abdul hakim said...

x sangka ada org buat blog psl flat ni...menggamit kenangan betul..dari kecik ddk kg haji abdullah hukum,pastu pindah ke rumah panjang yg tapak midV pastu pindah ke flat...last duduk kt blok 92...pastu famili smua pindah ke bangi tahun 1999...ramai kwn2 best terpaksa di tinggalkan...