2nd birthday gift

by chekna on Sunday, June 06, 2010


ni le misi no2 kami weekend lepas
mencari hadiah birthday ziyad
walopun birthday ziyad sabtu ni
tp hubby beria2 sgt 
konon2 nak survey dulu la
dah alang2 survey, beli je trus
dan hasil pencarian kami hari tu adalah

;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;


;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;






sport car kaler merah lagi....
huhuhu... nipis gak le poket hubby masa tu...
demi anak bujang tersayang
layankan je la aksi ziyad bersama kereta barunya
(sila abaikan background dinding yg artistik tu...)







tengok skit apa reaksi birthday boynye....



cuba teka apa yg dia tengah pikir tu???
tah le.. mama pun xtau..


sukernya saya.....



siap nari2 bagai....

cerita pasal seluar yg ziyad pakai tu
skg ni mama kena sorok seluar/baju jalan dia
esp seluar jeans
dah pandai skg ni, asal nampak seluar jeans/baru je
sibuk nak pakai
konon2 nak g jalan la tu

biasanya kalo kitorg nak g jalan, ziyad mesti mandi dulu
skg ni dia sanggup xnak mandi 
bila nampak mama bawak kuar seluar jeans dia
trus nak pakai baju/seluar
so, nak xnak tukar pampers je la

cam gambar atas tu
seluar tu baru je basuh
mama angkat letak kat sofa 
ingat smbil tengok tv nnti bleh la lipat kain
aisey, dia nampak je seluar tu, trus ambik nak pakai
padahalnya dok kat rumah je
layankan je la...


love each other deeply....

12 blaze of sunshine:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnyer ziyad dapat hadiah birthday kete lumba....

chekna said...

beli la kat balqis satu, pastu kite race....hehehe...

Nia said...

pergh,,..bleh race dengan motor berkuasa bateri Diha la macam ni..haha.

rasanya Ziyad tengah pikir tu, kat mana aku nak amik lesen kereta ni yek.

5577 said...

wahh best nye ziyad dpt kete.. :) cantik.. merah lagi tu.. garang..! i like..

manisz said...

cantik ketenya.. eh pakai enjin dok kete nie? napalah masa aku kecik2 tk dok mende2 gini.. huhuhuhuuu..

chekna said...

nia, bleh je nak race..hehehehe...

chekna said...

farah.. mmg garang pun.. auuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm....

chekna said...

syam, kete ni pakai bateri la... kalo nak gerakkan pakai remote or tekan je pedal dia. tp ziyad dia main tolak je, penakut skit dia ni...bila ayah dia gerakkan keta ni, trus dia kuar dr kete tu.. blom biasa lagi tu..hehehe...
kalo ada masa zaman kite dulu, ada ke org nak belikan?? mak abah aku dulu bertuah nak belikan mainan cam gini..

ICA said...

eh eh...dpt tag rupanya...hehehe.

chekna said...

ica,
ye.. jemput2.. jgn malu2..

kakyong said...

mak aiii besornye keta ziyad..
makcik tompang boleh..??

chekna said...

bleh.. naik le.. tp xleh kena ujan kete ni.. banjir nnti... hehehehee...