giveaway "cayang ibu"

by chekna on Monday, June 07, 2010


 mama telah di TAG untuk giveaway ni oleh
ambik tu, dua org skali tag mama tau..
anyway thanks to both of them coz sudi mengetag diriku ini..
hehehe...

ni le gambar yang terpilih...


memandangkan giveaway ni dijalankan dengan cara
"CABUTAN UNDIAN OLEH IMANINA & IBU IMANINA"
so, selamba je la letak gambar ni kan
di ambil oleh linda from beautkids
di taman botani putrajaya
sesungguhnya mempunyai seorang hero yg aktif cam ziyad ni
mmg susah nak control dia actually
asal nak dukung je, sibuk  nak turun
bila dah dapat kaki je, laju je dia lari
nak ambik gambar dia ni pun bukan senang
jap2 lari sana, jap2 lari sini
mmg kami semua ber'exercise' sakan la aritu

nak join sila click banner di bawah 


5 kawan2 mama yg akan di tag pulak adalah:-


love each other deeply....

4 blaze of sunshine:

Nia said...

alalala..giveaway ni comel.

insya Allah i buat ya.

chekna said...

secomel mama & anaknya la...
buat jgn xbuat tau..

kakyong said...

gud luck

chekna said...

thanks kak yong.. good luck to u too..