aksi model tangga

by chekna on Wednesday, March 02, 2011






ziyad ni xramai cousin
sebelah ayah, 3 girls & 1 boy je
skg ni he's the youngest
bln 5/6 thn ni, dpt 2 org geng baru lagi
so, dah xde can la jd budak kecik lagi

sebelah mama 3 boys & 1 girl
xde plak gambar diorg together2
nnti kalo ada nnti mama tepek kat sini
bila dah sekali-sekala berjumpa 
sibuk nak bergosip je
xde maknanya nak berposing2 bagai 
:)

7 blaze of sunshine:

Fieza79 said...

tu sepupu2 ziyad ke...lawa dresing mcm anak dara dahh...yup..mcm model tangga..!

kakyong said...

amboi ziyad bergedik dgn 2 anak dara di tangga ya... hehehhehe...

emput join contest Aksi si Cilik Berbasikal di http://kakyong.com/..

chekna @ mama ziyad said...

fieza, haah.. diorg tu 2bradik, baru nak dpt adik bln 5 ni.. mmg nampak cam anak dara dah, padahalnya kakak tu baru darjah 1.

chekna @ mama ziyad said...

kak yong, diorg berdua ni mmg rajin dok melayan si ziyad, maklumlah, sibuk nak adik boy..

nak join contest tu, tp xde gambar la... :(

NM02 said...

aloh... comeinya...

kakyong said...

chekna utk top komentator tu cuba check kat link ni

http://www.corpseofattic.com/2008/05/top-commenter-widget-for-blogger-with.html

qistinasafiah said...

bila pulak Ziyad nak dapat adik? :D