lagi-lagi playgroup : blue circle theme

by chekna on Friday, May 27, 2011

ni plak gambar playgroup minggu lepas
skg ni ziyad sangat behave
masa nak masuk class je malu2 skit
pastu bila dah start tu
dia dah ok
bila teacher panggil nama
dia trus je ke depan
masa baca doa pun dia trus je tadah tangan
cuma masa nyanyi2 je
dia xbrape nak layan
budak2 lain bukan main menari2
ziyad plak, bila dah last2
baru sibuk nak dancing & clap
lama sangat nak panas enjin
sabor je la...





asal teacher keluar buku/barang je
laju je dia ke depan


ni plak masa problem solving session
teacher watie akan datang kat sorang2
tp ziyad ni jenis xsabar2
nak buat dan2 tu jugak
xnak tunggu turn



good job!
suka bila teacher puji dia


time for hoola hoop....
















the most favorite session
'ants on the apple'



xde gambar masa art session
coz
si ayah dah terlelap
hehehe... 

6 blaze of sunshine:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

happy nyer dia!!

Serius hot! WFTXO@#$%&*!

chekna @ mama ziyad said...

dapat main ramai2, suka la dia..

-Nureen- said...

x sabar plak nak anto ellesya g belajaq.. hehehe...
suke tgk aksi dia comel...

Ms Pearl said...

assalamualaikum....

macam kenal la? bila tengok wajah macam diploma SS dulu?
:D hi I'm Hani (if you betul EX SS14 la heheheh)

xoxoxox Ms Pearl a.k.a Hani

chekna @ mama ziyad said...

nureen, xrugi antar blajar awal2.. bagi diorg sosialize skit... lgpun bukan nya diorg kena betul2 duduk blajar pun, sambil main/nyanyi/dancing sambil belajar... yg bestnya playgroup ni, parents pun involve sekali, anak & parents sama2 enjoy...

chekna @ mama ziyad said...

hani,

waalaikumsalam... betulla tu.. kite sama batch group p,q,r.. nway, thanks for dropping by...