The Royal Wedding vs cheemunk...

by chekna @ mama ziyad on Wednesday, May 04, 2011


patutnya hari ni wordless wednesday kan
tp cam boring lak asyik2 wordless.....
so buat jugak la entry merapu ni..

genap seminggu blog ni sunyi sepi
almost seminggu jugak la
royal wedding ni berlangsung
nak tengok live
mmg xdapat la kan
keje
balik rumah ptg tu
smpat jugak la tengok kat sky hd channel sempat snap skit2
buat bukti ni....:)
bukan selalu dpt tengok kan...
nak tunggu next wedding
tah 30/40 thn lagi baru ada
itupun kalo panjang umur
masa lady d & charles dulu
baru 2 thn
xtau apa2 pasal wedding ni
tau main je.........
 



kate sangat sweet
mmg sesuai sgt ngan william tu.........
macam telur masin dibelah dua
perfectly match..............
sedikit rugi
sebab xdpt snap bab kissing tu
:(



sambil2 mama berangan2 jadi princess layan tv
si ziyad plak



layan tv gak le



cheemunk (chipmunk..)





movie ni kan dah lama
masa dok rumah lama lagi
ziyad mmg suka tengok ni
pastu dah lama xtengok
tup2 2 minggu lepas kot
dok kemas2 rumah
ziyad bleh terjumpa plak cd ni
pastu apa lagi la
hari2 layan chipmunk ni
siap dia bleh ingat semua scene dlm tu
tinggal dah segala cd barney, thomas, tbcr
hari2 chipmunk
chipmunk hari2
layan je la................

theodore, alvin & simon yg cute....

6 blaze of sunshine:

MummyEcha said...

kita pun terlepas adegen romantic tu..huhuhuhuhu :(

memang sweet couple la.......tu la org tua2 ckp tuah ayam nampak di kaki tuah manusia.....erhmmm dpt kawin ngan ank raja..

kakyong said...

kate memang sweet... kakyong tgk ni live.. huhuuu.. tp suka lagi dgn yg Lady D punya dulu... ;)


n3 terbaru kakyong
Asmara 2 episod 9 – kembang mula mekar di hati ku
Percuma simple header mode rajin menjawab tag

alyyani said...

lg best tgk versi HD. kita tgk kat office, :p aritu pun layan alvon & chipmunks gak. anak2 pun enjoy kan :)

chekna @ mama ziyad said...

echa,

dapat tengok, tp xsempat nak snap...rugi tul..
dah rezeki dia dpt kawin ngan anak raja...untungnya badan..

chekna @ mama ziyad said...

kak yong,
masa lady d dulu xmerasa nak tengok, baby lagi.. hehehe.. tp baru2 ni ada tengok kat discovery channel, sweet jugak...

chekna @ mama ziyad said...

allyani,
tengok hd la tu.. mmg cantik gambar dia..

chipmunks tu mmg comei2, tu yg budak2 suka tu... bila dia menari tu lagi cute..