tershopping la pulak...

by chekna on Monday, May 16, 2011

rata2 semua blogger
tegar maupun separa tegar
xsenang duduk bila blogspot buat hal kan
tp redho je la
dapat berblog foc camni pun dah cukup bagus...
so, thanks pada team2 blogspot
sebab semua blog2 dapat beroperasi semula

okey, back to the topic
plan asal hari sabtu aritu patutnya nak g tengok wayang
kan dapat pass free dari nuffnang aritu
xsempat2 nak g redeem
so, bergerak la kami ke klcc
dah tu, kat klcc je yg tayang cerita rio tu
itupun sehari sekali je tayang
cerita tu kan dah keluar lama kan
nak tengok cerita doraemon, ziyad xlayan cerita tu
cerita2 lain
semua xsesuai untuk ziyad
kire ni 1st time bawak ziyad g klcc ni..
mama pun dah lama sangat tak pergi sana

macam biasa
klcc ni
xpernah nya xramai
hari keje pun ramai
hari xkeje pun ramai
nasib baik senang dapat parking aritu
sekali bila sampai kat tgv
tengok2 seat yg available semua front row
pikir2 xpayah la tengok
mmg rezeki makcik ziyad la tu
bleh dia tengok midnight mlm tu

dah xtengok wayang
jalan2 je la kat klcc tu
nak masuk petrosains
camera xbawak plak
sebab plan asal nak tengok wayang
malas la nak usung dslr masuk wayang

bila dah jalan2
takkan nak tengok je kan
dapat pulak ada sale
aduii... mmg mencabar minda betul la


maunya mama tak meroyan
bila tengok baju2 baby/kids
sale sampai 70%
yg xmember up to 50%
nasib baik ziyad dah besar
baju pun xbyk choice
kalo x harus la mama lagi rambang mata
sebab yg banyak baju baby
untuk ziyad dapat la tshirt 2helai je

untuk mama?
dapat kasut sepasang je
hasil mengepau en hubby
dah dia yg offer 
sambar je la kan
lagipun tuan punya badan pun nak beli kasut jugak
aritu ziyad dah dapat
baru la adil & saksama kan..


ada satu lagi sale isetan
tp kali ni xpegi la kot
cukup2 la tu shopping


*kalo jadi tengok wayang aritu
tentu xde can nak bershopping kan!
:)

6 blaze of sunshine:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

abes la...rambang da pasni

Aksi-aksi terlarang @ Kuala Lumpur International Book Fair 2011

puan nina said...

hikmah tak tengok wayang la tu..hehe

tolong vote Danial boleh..?
klik je link ni n like danial

thanks =)

Azie Rad said...

bestnye...jln2 klcc....rad pun baru g klcc ari yg sama...tp tak jumpa la plak....kalo tak mesti berpeluk sakan..hehehe. Dah bape tahun tak jumpa...hu hu

chekna @ mama ziyad said...

anies & nina..

tu la, rambang mata xingat punya...

chekna @ mama ziyad said...

rad.. tah2 kite ada selisih tak? ramai sangat org kat klcc sabtu aritu..dah xde rezeki nak jumpa..

sheila said...

standardlah tu...asal ada sale utk kids especially mulalah kita menyelit-nyelit