projek budak2...

by chekna on Wednesday, May 18, 2011

lanjutan dari entry wordless wednesday minggu lepas
masih blom terjawab kan
apa  project budak berdua ni kan...
actually, ni gambar 3 minggu lepas
kami ke kenduri kawin kat dewan bomba putrajaya
masa ni kami lepak kat  bilik menunggu


ziyad & cousin
bukan bergosip pasal politik/artis pun...
mereka cuma
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
::
:
:
:
:
:



berebut main iphone je....
ziyad skg ni mmg antu ip
kejap2 mintak 
kejap2 mintak
selagi xabis bateri
jap2 bukak flashcard
jap2 bukak wordgame
jap2 bukak musicgame
jap2 bukak game kereta/motor/perang
semua boleh la
si ayah siap kena lock some application 
sebab aritu ziyad dah kaco game ayah
abis segala point/duit hilang
penat2 main
anak main delete je...
hehehehe.....



ni plak kat sport planet
sementara tunggu ayah main futsal
ziyad layan ip dulu.....

note: 
budak2 skg ni kecik2 dah it savvy kan
dulu masa kecik paling2 pun dpt main game brickgame tu je
itupun pinjam punya..:)
masa sekolah la baru  nak merasa nak pegang keyboard comp..

6 blaze of sunshine:

Sitisifir10 said...

Ahmadi saya semalam baru je baling Blackberry saya... hukhuk... rosak skrin ke apa saya tatau malam ni baru husband nak bawa repair

sheila said...

samalah si kyra tu. ipod abah dia cam ipod dia gak. pastu siap beralih-alih game tu masuk folder merata2. aku nak carik game masak2 aku pun kemain kene kluar masuk folder...

Fieza79 said...

kecik2 lg dh terer suma tuu...jaga2 main2 jgk..jgn di hempuk udah la kann...nangis..huhukk

chekna @ mama ziyad said...

siti.. hp sy dulu mmg selalu kena campak, tu yg malas nak tukar tu.. nasib baik ip ayah dia ni blom kena lagi.. kalo x menangis xberlagu la ayah dia..

chekna @ mama ziyad said...

sheila.. hahaha... betul tu, pastu bila ayah dia sorok kat folder lain, tau je nak cari kat mana.. last2 biar je la, yg mana xleh kacau, lock siap2..

chekna @ mama ziyad said...

fieza, tu la beza dulu ngan skg.. budak2 kecik dah pandai macam2..advance..