bila balik sekolah

by chekna on Wednesday, April 06, 2011

rutin harian seorang budak bila balik dari sekolah (nursery)

biasanya kalo xujan
mmg mama amik jalan kaki je



ada jalan besar2pun
celah2 pokok jugak yg diranduknya
janji xrosak pokok uncle sebelah tu dah le


check point faveret
pili bomba






sempat melawat 'nursery' mama plak
smpai berbunga dah rumput tu
nasib baik xkeluar lalang
tp ahad lepas dah kena mesin dah



satu lagi check point wajib
bukak tutup pintu store

*snap dari hp cap ayam je...

7 blaze of sunshine:

MummyEcha said...

hehehehe......banyak betul tempat persinggahan si ziyad rupanyer...

chekna @ mama ziyad said...

echa.. tu yg dari 5minit berjalan jadi 15 minit tu...

kakyong said...

dekat ajer yer nursery dgn rumah..

Amy Syaquena said...

Nak sampai ke dalam rumah tue kena lalui check point dulu erk hehehe...

sheila said...

pintu tu pitstop utama tu..mana leh tinggal ye ziyad

chekna @ mama ziyad said...

kak yong,

nursery tu kat belakang rumah je pun...

chekna @ mama ziyad said...

amy & sheila,

dah hari2 lalu pun nak menyinggah jugak, pintu stor tu mmg wajib..