dalam hati ada taman

by chekna on Thursday, April 14, 2011

ada satu lagi check point yg mama xinclude
yg sudah semestinya destinasi wajib
keluar dari nursery je
terus tarik tangan mama ke arah sana



haaa.. tengok tu
mmg strategic lokasi nursery tu kan
betul2 dekat ngan taman
camne la ziyad xmeroyan kalo mama xbg dia singgah situ
cuma kadang2 tu
xde plak dia tarik mama ke taman
so, mama assume
kalo bbsitter dia dah bawak diorg ke taman
mmg mama bleh trus bawak ziyad balik rumah
kalo stakat main kat laman nursery je
mmg wajib ke taman dulu


*gambar blur, snap dari hp je..


kalo weekend plak
mmg ziyad xnak ke langsung ke taman
dah jenuh ajak
mmg dia xnak pegi punya
once dah balik rumah
mmg xkan ke taman lagi
kalo keluar rumah 
mesti nak naik kereta
maknanya kena g jalan2 naik kereta la tu
bijak..bijak....

5 blaze of sunshine:

kak Erna said...

cekna..anak mama mesti la bijak kan..

puan nina said...

pandainye dia..dah tau weekend time untuk jalan2 =)

chekna @ mama ziyad said...

kak erna & nina,

tulah dia, kalo part berjalan mmg xpayah ajar... tau je..

kakyong said...

weeknd mesti lah nak jalan2 ke tempat lai pulak... bisan la kalo main kat taman... hehhehe

chekna @ mama ziyad said...

kak yong..
yg tu mmg xpayah ajar, asal nampak kite start bersiap je, dan2 tu dia ckp "yay... nak kuar...". hepinya cam sebulan kena kurung kat rumah...