thanks to TGV & Nuffnang

by chekna on Tuesday, April 19, 2011

walopun xpernah dpt BE maupun ME ataupun segala macam EEEE 
dari nuffnang
sekurang2nya dapat tiket free camni pun best jugak kan
benda free
harus la suka kan..
terima kasih daun keladi..
kalau boleh bagi la lagi....
hehehehe......



dah mintak tolong despatch ofis tolong ambikkan semalam
sebagai upah, bagi la 2 free pass kat dia
bleh dia bawak tunang dia g tengok wayang
kami baru nak testing2 je 
maklumlah tak pernah lagi bawak anak bujang masuk wayang nih
tah camne la rupanya nnti
ingat nak tengok cerita RIO tuh..
nampak cam best
nak kena cari masa yg org xramai sgt
maklumlah, kalau riuh rendah dlam wayang tu nnti
xde la segan sangat kan..
hehehe......


11 blaze of sunshine:

sheila said...

best... aku lom penah dpt hadiah pun dr NN ni huhuhu

manisz said...

aku lagiklah tk penah.. hehehe..

apa ko tk pass jer kat aku ticket tu.. leh aku tgk dgn housemate aku..

sheila : mana kupon ayamas??

chekna @ mama ziyad said...

sheila..
stakat free movie pass apa la sangat, kalo kupon ayamas tu kenyang la jugak kan...ada extra lagi tak? hehehe...

chekna @ mama ziyad said...

sham,

ye lah tu, tinggal 2 je la... confirm ziyad kena dok atas riba kat dlm wayang tu nnti...huhuhu....

kakyong said...

sure ziyad suka dpt tgk movie cartun ni...


beruntung la yg dok KL.. kami yg dok jauh ni tak merasa la tiket wayang foc..

Syana said...

kami dah tgk.. not bad.. bawak ameer ngan eyman sekali.. ameer enjoyed, eyman tido... hehehehehe

http://aniesandyou.blogspot.com said...

best nyerrrr

Malas memasak

sheila said...

sham,
rasamaslah ise..bukan ayamas.
laki aku dah belanja budak ofis dia makan

chekna @ mama ziyad said...

syana..
bleh la try tengok weekend ni.. hopefully xfull house la, cerita pun lama tayang kan..

chekna @ mama ziyad said...

anies.. benda free mmg best..

chekna @ mama ziyad said...

rasamas & ayamas tu bukan satu co jugak ke? tp ayamas bukan restoran kan, rasamas baru restoran.. tp menu lain2 rasanya..