playgroup week 4

by chekna on Tuesday, April 26, 2011


again, gambar semua dicilok dari blog teacher wati
bleh tengok full entry kat sini 
tema minggu ni
I love grandpa & grandma
ataupun I love atuk & opah
I love tokwan & tok

kali ni
ziyad ok lebih kurang half and hour je
pastu dia dah mula cranky
satu masalah ngan ziyad ni
tidor lewat camne pun
pukul 7 mesti dia akan bangun punya
so bila dah bangun awal2 pagi
bila masuk tengahari
dia mula la moody
dah penat main dari pagi kan
story session, ants on the apple, dancing, problem solving session
semua dia xlayan
time main baru nak join
itupun main ikut suka dia je
ziyad's rule.....




masa art session pulak
dia main touch n go je
conteng skit
pastu lari
conteng lagi skit
lari lagi




cantik tak?
hmmm... mmg la cantik
ayah yg tolong siapkan
hehehehe......


seblom balik
kite mengorat dulu...
alahai.....ziyad..ziyad...

6 blaze of sunshine:

sheila said...

jual minyak ye ziyad..

http://aniesandyou.blogspot.com said...

patut la nmpk lain je lukisan tu

latest entry: Hadiah untuk followers! terhad! 5 orang sahaja!

Sitisifir10 said...

hehe...ngorat jgn tak ngorat

chekna @ mama ziyad said...

sheila.. jual minyak baby oil bleh la....:)

chekna @ mama ziyad said...

anies, mmg la lain, dah anak xnak buat, ayahnya la yg tunjuk bakat...:)

chekna @ mama ziyad said...

siti.. nak berkenal2an je.. sambil mengeratkan silaturahim...:)