suka racing???

by chekna on Tuesday, November 02, 2010

walopun blom dpt lesen
walopun blom pandai bawak kete
tp ziyad suka sgt racing kete
mentang2 ayah keje kat co keta
nasib baik boboy
main la kete byk2 xpe

walopun dah ada kete sendiri
dia suka lagi kete yang kat bawah ni


ferrari color merah



color itam pun ada

ni antara mainan feveret ziyad
datang la kete canggih cemana pun
lawa cemana pun
besar camana pun
yg satu ni tetap menjadi poojaan...

ada la 3/4 bijik kot kete camni kat rumah
collection dari shell
termasuk sebijik yg dipau dari rumah member
bleh tak masa g open hse
dia bleh amik kete org tu
xnak pulang balik
nasib baik kete tu pun dah buruk
member tu pun suruh amik je la
daripada dok menangis meraung xnak pulangkan
buat malu je la ziyad nih..

biasanya kalo g mana2 mmg bawak kete ni
xcept ke giant / yg sewaktu dengannya
dulu pernah bawak, tp guard tu x kasi
tu yg kadang2 (selalu la jugak sebenarnya)
terbabas kena belikan dia mainan baru
tensen je
segala macam jenis mainan ada
tp nnti balik rumah
kereta buruk tu jugak la yg dia cari


ni masa kat lcct
ziyad dok racing kat restoran nasi ayam

kat langkawi
ziyad meracing kat dlm chalet

time raya pun sama
nak racing jugak tu...

ni plak ziyad racing kat kedai elektrik taipan


yg ni plak ziyad racing ngan kete lain plak
kete free McD

tengok?? kete free jugak yg dia suka
rugi je beli kete mainan banyak2 kan!!

love each other deeply....

4 blaze of sunshine:

Fieza79 said...

hahaaa sama je mcm pangai anak fieza suka lg main kete free yg kecik2 tu dr kete besar dn mahai tu...

kakyong said...

kecik2 dah ade ciri2 pemandu kereta lumba... hehehee....

chekna said...

fieza.. benda free memang best kan!

chekna said...

kak yong.. ciri2 tu mmg dah ada, jangan jadi mat rempit sudah la..