jom google diri sendiri..........

by chekna on Saturday, December 11, 2010


bila mama google nama sendiri.........

ok.. fine...
mmg berlambak nama sama ngan mama kat malaysia ni
nama glamer la katakan
hehehe....


ok, try nama hubby plak

see...........
the one and only
mentang2 nama dia pelik unik
satu je kat malaysia
tp ape2 pun ngan mama still kalah lagi
sebab nama mama ada makna
hehehehe...

kalo nama ziyad plak...

nama aiman byk
tp ziyad aiman mmg xde yg lain
semuanya link dari blog kecik mama ni

have u ever googled yourself???
sambil gatal2 tangan tu...
bleh la try tengok...

7 blaze of sunshine:

Hamizah said...

familiar nama chekna, ye..

kakyong said...

nama penuh tak pernah google lagi.. tp kakyong dah penah.. buleh tahan ramai juga..

chekna @ mama ziyad said...

hamizah,
dari zaman sekolah smpai zaman keje mmg ramai nama yg sama. yg nama dekat/lebih kurang sama pun ramai jugak...

kak yong, nama tu pun glamer jugak, lagi2 org perak...asal kakak je panggil kak yong...

Mata Hati said...

pernah google nama sendiri. bestnya cuma seorang jer pemilik nama ni dlm enjin carian.. :)

echa said...

erhmmm...x penah plak nak google nama sendiri..Rasa2 cam banyak jugak kot hehehehe..........

cik puan akish said...

penah juge...tp sume name yg digoogle tuh dtg dr blog sayep..=)

sheila said...

lom penahlah pulak aku gugel nama sendiri...

nanti nak buat muka tak malu...nak gugellah jugakkk heheh