ziyad join playgroup GBOB

by chekna on Monday, December 27, 2010


sepatutnya dari bulan lepas lagi nak join trial class GBOB ni
tp byk sgt halnya
at last, tercapai jugak sabtu lepas
itupun lewat skit sampai
masa kami sampai diorg dah start kelas
memula, ziyad xnak masuk
pastu teruja tengok classroom yg cantik
ada macam2 deco 
dia pun start la menjelajah
tp xnak join the group lagi
yelah, sampai2 je
ajak dengar story telling
terkejut la kawan tu
dah le semua org dia xkenal kat situ

class hari tu ada 4 orang
including anak Watie sendiri
so termasuk ziyad ada 5 org la
just nice 
ziyad start nak join the group
bila wati start circle time
ada singing session
cuma ziyad ni
agak takut bila wati nyanyi sambil main ketuk2 kayu tu
ants on the apple tu ziyad suka
since then, dia dah start bleh sit down
and listen to wati
walopun kadang2 dia sibuk tengok sana sini
kejap duduk kejap nak berdiri
biasalah, 1st timer kan
yg paling dia suka
dan budak2 lain suka jugak
bubbles time
and parachute play
excited sangat dia 
mama and ayah pun tumpang happy

sayangnya kami xbawak camera masa tu
lgpun, kami berdua sama2 cuba buat ziyad feel comfortable with the new friends
xdan nak bergambar
cuma sempat capture time art session je
nasib baik ada hp buruk mama ni





bukan main bersungguh lagi ziyad mewarna



abis kelas dlm 1 1/2 jam
sembang2 ngan watie dulu seblom balik
siap register untuk start class bln depan

overall, mmg class ni sgt best utk budak2
dan parents jugak
masa memula nak dtg tu, hubby siap cakap nak tunggu je kat bawah
siap  nak bawk paper la 
nak baca la kononnya sambil menunggu
alih2 dia pun join sama
hehehehe.....

xsabar plak nak tunggu next class
nanti mama update lagi ye.... 

2 blaze of sunshine:

Fieza79 said...

ziyad...suka dia nmpk nyaa...main2 smbil belajar...

chekna @ mama ziyad said...

mmg suka sangat.. 1st time pakai water color tu..