banyaknye sawang.........

by chekna on Tuesday, March 15, 2011

antara sebab blog ni dah berhabuk dan bersawang:

1.  xde idea
asal dok depan pc, dan2 tu macam blank.. :P

2. xde gambar terbaru
kalo ada gambar pun
snap dari hp buruk mama je la
habis tu, baru je nak pegang camera
mat kepoh tu sibuk berebut nak jadi cameraman jugak
kalo kecik/ringan/murah xpe jugak
so, bukan stakat blog je berhabuk
camera pun berhabuk la jugak

3. berukband yg rosak
hmmmm.. ni pun problem gak ni
nampak gaya cam kena tukar modem je
memula aritu mmg ingat nak terminate je
nak amik unifi
tp problemnya contract 2thn
kitorg nak sethn je
(atas sebab2 tertentu....)
so, pakai je la berukband yg bengong tu
tup..tup.. rosak plak
so, kat rumah mmg xbleh la bertenet
nasib baik ada ip4 en hubby
stakat nak bukak email/search bleh la
nak berblog xkuasa la
dah le skrin kecik
tensen je....

4.  bz kat ofis
dah kat rumah xleh online
xkan nak harap update blog kat opis
kang kantoi plak
stakat skit2 tu bleh la
time pagi2 masuk opis
time lunch
time nak blk
waktu lain mmg xde harapan la
kata pekerja harapan negara
harusla dedikasi & bermotivasi kan
chewahhhh.....

 cukup la dulu
kalo di layan, macam2 alasan yg keluar nnti nih..

seblom berpisah
layan je la gambar si mat kepoh ni ha...

ni la hasilnya bila time org nak snap gambar dia
dia datang nak rampas camera
so entry2 lepas ni
mmg xde harapan la nak letak gambar elok2...
:(

5 blaze of sunshine:

MummyEcha said...

x per cheqna pelan2 kayuh.....kita tu la kan kekadang kalu dpn pc terus jadi blur...padahal sebelm tu ide mencurah2 datang hehehehe....

http://aniesandyou.blogspot.com said...

knape x g old town je...kn wi-fi free je kt situ?

chekna @ mama ziyad said...

mummyecha, betul..betul..betul...

chekna @ mama ziyad said...

anies,
kami ni mmg xsuka lepak kat kedai/cafe.. lagi2 bila ada anak yg mmg xreti duduk diam, harus huru-hara kedai tu nanti...:)

kakyong said...

tensi jugak bila BB buat hal kan...
kalo ade masa tu update lah...