baby tv

by chekna on Thursday, June 02, 2011

ramai dah tau kan
ada satu lagi channel untuk anak2 kite
channel khas untuk baby/toddler
sape suke tengok?



ziyad pun suka jugak





ada byk segment

yg ziyad paling suka

nursery rhyme

n bed time story

siap dok babai2 n say good night....






mmg byk segment yg best2

lagu2 yg best2 jugak

cuma some part tu

gambar yg terlalu colorful

too striking

bleh sakit mata dibuatnya

xbleh tengok dekat2

kang kecik2 dah kena pakai spek mata pulak

dah le mak ayah rabun

besar possibiliti anak nak jadi rabun jugak









dlm website dia pun byk gak activity
tp xsempat nak godek2 lagi
ziyad ni kalo bukak laptop
sibuk nak ants on the apple je
tak pun thomas

sementara channel ni free
layan je la
dgr cite nnti channel ni kena bayar
kalo masok trus kat package kartun kan bagus
stakat satu channel pun takkan nak kena byr
duit..duit...duit......

4 blaze of sunshine:

cheqna said...

cheqna tertengok semalam macam menarik gak..
tu r kak...dengo2 kena bayar pasni

kuntumz said...

aah free smpi 30hb Sept niii...lps ni kene byo rm5 klo nak langgan....hampeh jer kan, astro ni mmg pndai buat duit...masuk kan sekali dlm chanel kartun tu kan senang..

Fieza79 said...

kena beli tv khas utk anak2...kalau tak berebut pulak kan...hehee tu kita la..sll berebut channel dgn anak2..hahaaa

chekna @ mama ziyad said...

cheqna,
mmg best channel tu, byk bleh belajar dari situ..

kuntumz,
tu lah tu, nama pun astro, semuanya duit je...

fieza,
tv untuk anak mmg dah ada, tp astro nya satu je.. satu tv lagi tu nak pasang dvd bleh la..