jom update laju-laju...

by chekna on Monday, June 13, 2011

ikut hati rasa macam next week baru nak update...
hehehehe.. giler malas kan..
tapi tangan ni gatal gak nak menaip
layan je la entry ni ek...

#1
yayyyyy!!! tengok ticker kat atas & sidebar....
ziyad dah 3 tahun la..... + 8 hari dah pun...
gambar kek besday + besday boy xupload2 pun lagi
tu yg malas nak update bila gambar xde ni...:)

#2
sangat xbest bila cuti sekolah dah abis
jalan dah mula jem
bosan nye la...
xde can dah nak berlenggang2 kak limah kangkung lagi dah...
apsal la xde lrt dpn rumah straight sampai depan pintu  ofis
confirm rajin g keje punya... :D

#3
punya la xfollow AF tahun ni
tau2 mlm td dah final..
sape hazama tu? 
macam pernah ku dengar je??
xtau plak dulu2 dia pernah gak masuk AF
pernah dengar dia nyanyi skali je
dlm rancangan jangan lupa lirik
dia nyanyi lagu matahari (maya)
sedap gak le suara dia..


sempena bulan ni besday ziyad 
layan je la gambar setahun lepas
5 may  june 2010 
xpernah publish pun kat blog ni
beli kek pun makan 3 branak je.....






psstt... #4 - harap2 dapat la upload gambar besday ziyad cepat2
harap2 rajin la mamanya men'on' lappy di malam hari..hehehe...

pssttttt.....#5 - mlm ni jgn lupa tau
musabaqah Al-Quran peringkat kebangsaan dah mula...

5 blaze of sunshine:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

sedap nyer kek tu

Yang best tentang Julai 2011

Acik Erna said...

happy birthday ziyyad.

sheila said...

5 mei ke 5 june besday ziyad ni??? aku rasa cam 5 june je sbb rasa dulu aku ada call ko masa ko besalin dia kan.... besday dia sama ngan arwah ayah aku

besday ko pulak aku ingat sbb sama ngan ex-pakwe ahakssss

chekna @ mama ziyad said...

anies,

mmg sedap, beli kat cake sense subang jaya...

Acik Erna,
time kasih....

chekna @ mama ziyad said...

sheila..

bagus la ingatan ko... camne la mama dia bleh tersilap taip plak kat situ... 5 june sebenarnya...

oopp... patut la ingat je bila besday aku ek... kantoi...