dah 3 tahun rupanya....

by chekna on Tuesday, June 14, 2011

amaran dari pihak penaja
entry kali  ni byk gambar
maklumlah, besday setahun sekali je....

1st time buat besday party ziyad ni
kecil2an je pun
tahun lepas masa besday ziyad blom masuk nursery lagi
tu yg beli kek makan 3 branak je..
kali ni baru merasa tiup lilin ngan kawan2



mmg plan nak buat kecil2an 
so xde la beli belon pe semua
sampai2 nursery semua dah ada
bagus la diorg ni
suka..suka...suka.....




besday boy yg dah tak sabar nak tiup lilin
pengasuh diorg dari pagi dah bgtau 
petang ni ada birthday party
tu yg sampai2 semua excited
ziyad pun sama la
dari pagi practice tiup lilin
hehehe......
kejap2 hepi bedday to you....
kejap2 hepi bedday to you....
bila tanya happy birthday to you sape?
hepi bedday to you ziyad....


ziyad yg malu2 meowww.....



kek 4 season je pun
dlm tu chocolate + vanilla..


jom nyanyi ramai2
happy birthday to you...
happy birthday to you...
happy birthday to ziyad...
happy birthday to you...


ok.... tiup...........................


tetiba je ziyah cam sedih
cam syahdu je.....
apsal tah...


sesi potong kek plak






menu hari tu cuma ada
kek
kfc
air oren 
alhamdullillah..............


last but not least...


best sangat la tu
sampai tutup muka...
:)

.

7 blaze of sunshine:

[-suziey-] said...

waaaa bestnye kek ziyad..ade lori n car lagi..hiks..sgt sonot la buat besday kan..n kita plak sonot pegi besday party..hahaha:p

happy belated besday ziyad :)

chekna @ mama ziyad said...

ye la, budak2 lain pun sibuk dok ushar2 car & lori tu... pe pun, time kasih autie....

Acik Erna said...

assalam chekna..pandai jugak ziyyad syahdu disambutan hari lahir dia..

chekna @ mama ziyad said...

waalaikumsalam acik erna,

tu la pasal, bleh la pulak syahdu syahdan lepas tiup lilin tu, terharu kot semua org tepuk tangan kat dia...

Bionic women said...

ziyad dah besar...
tomei rambut ziyad, unty suka ler...hehe

hepi besday ziyad, unty doakan ziyad membesar sebagai anak yg cmerlang dunia akhirat..
semoga Allah sentiasa melindungimu

Bionic women said...

ziyad dah besar...
tomei rambut ziyad, unty suka ler...hehe

hepi besday ziyad, unty doakan ziyad membesar sebagai anak yg cmerlang dunia akhirat..
semoga Allah sentiasa melindungimu

chekna @ mama ziyad said...

auntie bionic women,

sebab comei la kot ada org dok panggil ziyad kakak, xiexie, ggirl... adoi, jambu sgt ke muka ziyad ni??

thank u auntie.. amin.........