peace..............no war

by chekna on Thursday, June 23, 2011



rentetan dari iklan entry ngan yin aritu
kali ni nak tunjuk plak
beberapa percubaan ziyad
nak buat peace
jenuh ajar tau
xjadi2


ni masa cuti raya 2010
rambut pun xpotong lagi...:)
tgh berkira-kira jari mana yg nak kena tutup...


ni plak masa besday ayah
bln dec 2010
kat kfc subang parade
satu jari je tinggal....


bulan jan 2011
kat melaka wonderland

sama jugak, dia xreti nak tutup jari tu...
senyum dah cantik dah..

kat taman mini malaysia plak
pun sama.. xjadi jgk...

dan lagi
ziyad yg asyik ngan tangan dia tu...

ni plak bln feb 2011
ziyad bersama kakak2 sepupu
skali sampai sepuluh jari peacenya...

so.. tak taulah bila baru dia pandai buat peace
basically, he knows that
everytime org cakap peace
mesti senyum
mesti kena buat tangan camtu
cumanya...dia xtau camne nak lipat jari2 dia tu...
nasib baik dia pandai buat thumbs up
ada jugak modal nak bergambar kan...



6 blaze of sunshine:

puan nina said...

cayalah thumbs up tu.besttt

hihi.lame2 jadilah tu =)

noor said...

cayalah ziyad..kira ok dah tu.
kalau aiman lak nk bgambar keje nk buat peace ajer

Acik Erna said...

tak dapat peace..tunujk ibu jari pun ok ziyad

*diera* said...

heheheh mia pun kalo kita suh buat one.. berkira2 jari mana satu nak keluar.. hahahha takpe dahpandai dah tu.. cuteee!

Bionic women said...

thums up pun senget..hehehe

xper ziyad, slow2 belajar, pasni kalau dah pandai buat tu, jenuh plak suh mama amik gambar ek..hehe

sheila said...

samalah cam kyra... beriya nak buat peace but everytime dia buat instead of 2 fingers up akan ada 3 yg up hohoho