akhirnya kami tengok wayang...

by chekna on Saturday, January 15, 2011

selepas 3 tahun lebih
xjejak kaki kat panggung wayang tu
akhirnya tercapai jugak hajat yg satu ni
yg best nya
kali ni kami ber2 je
ziyad kena tinggal
hehehe...


malas nak pening2 xtau nak tengok cerita apa
terus je pilih cerita ni


During an impromptu trip to Europe to mend a broken heart, Frank unexpectedly finds himself in a flirtatious encounter with Elise , an extraordinary woman who deliberately crosses his path. Against the breathtaking backdrop of Paris and Venice, their whirlwind romance quickly evolves as they find themselves unwittingly thrust into a deadly game of cat and mouse.






bagi yg dah lama xtengok movie cam kami ni
cerita ni ok

xberat sangat jalan cerita dia

babak2 aksi pun xbrape ganas
dicampur ngan elemen kelakar
xde la boring sangat


yg bestnya cerita ni
gambar dia cantik sangat
maybe sebab shoot kat tempat2 yg cantik2
plus heroin yg sememangnya gorjes



sedikit kagum tengok si angelina jolie
camne la dia bleh control ayu je sepanjang cerita ni
tengok cara dia jalan
dengan posture badan dia
mmg cantik lah...

ye si hero tu plak
kelakar cam biasa
cuma nampak cam xbrape match la diorg ni bercouple



pada yg blom tengok lagi
sila2kan la
xrugi punya.... 

5 blaze of sunshine:

kakyong said...

gorjes nya angelina joli..

Hamizah said...

xpenah tgk movie kat pawagam..

sheila said...

JD yg encem ooohhhhhhhhh

chekna @ mama ziyad said...

angelina sememangnya gorjes, si JD tu mmg hensem + cool

chekna @ mama ziyad said...

masa bujang & xde anak ada la jugak tengok wayang, dah ada anak ni, ni la 1st time dapat masuk cinema... pasni xtau bila plak....