playgroup GBOB

by chekna on Thursday, January 13, 2011

last Saturday 1st class ziyad in gbob playgroup
class kali ni siap ada shooting ngan media
utk tayangan rtm
wah masuk tv tu...
terasa glamer sekejap...hehehe....

pagi tu punya la susah nak suruh ziyad pakai tshirt gbob tu
dari rumah sampai ke puchong
muncung je mulut dia
tangan dok pegang t-shirt je
nak bukak
dah masuk kelas pun, dia dok pegang lagi t-shirt tu
pas dia dah nampak 2/3 org kawan pkai tshirt yg sama
baru dia ok skit

disebabkan nak masuk tv
 session kali ni dimulakan dengan aktiviti main2
so apa lagi
suka la budak2 tu




bukan main rajin lagi bila teacher suruh simpan mainan
kat rumah, bertuah nak simpan sendiri
mama la jugak yg kena kutip

ziyad si kepochi...

uncle yg baju itam tu la cameraman rtm

muka conpius...

khusyuk dengar teacher bercerita.......
yg si adam tu siap baca doa makan lagi.... hehehe...


excited nak tunjuk kat teacher gambar yg dipegang teacher tu.......




art session
kali ni ziyad xbrape nak mengaler
mybe sebab pakai span
kalo pakai brush confirm laju je...

last2 mama yg kaler lebih
ziyad jadi mandor je...

yg kelakarnya
masa mula2 dpt paper plate tu
ziyad siap tadah tangan baca doa makan lagi
dia ingat teacher nak bagi makanan kot...hehehe...



inilah hasilnya.... cantik tak!!


parachute time
tau2 dia pegi dok sorang2 kat situ
org lain semua duduk ngan mama masing2
ziyad dok sorang2
konon2 independent la tu...


perasan tak budak hensem berbaju biru tu??
tu la fahry, anak teruna lyna mysuperkids
dia pun join gak ngan abangnya hafiy




aktivity yg paling ditunggu2
bubbles time....





last skali bergambar kenangan seblom balik....

lagi cerita & gambar tentang aktiviti kami haritu
bleh trus ke blog watie gbob

5 blaze of sunshine:

sheila said...

sronoknye...tak sabar nak anta kyra masuk skolah. walaupun tahun ni dia 3 tahun..tp alahai nun dihujung tahun. tahun depan lah kot

manisz said...

aku ingat apa lah yg ko buat.. elephant rupanyer.. hehehe.. belalai kaler2 gituuu..

chekna @ mama ziyad said...

sheila, mmg syok dpt join activity ngan anak2 ni.. budak2 enjoy, mak bapak budak pun tumpang enjoy...

syam, ni elephant bollywood nama dia.. tu yg colorful tu...

ahsfantasy24 said...

ramainy si comel cni..!
suke ngat kiut miut..hehe

juanita said...

Hai,

Esok my doter class, then lusa my son pula. This is their 1st class...bes kan..Ritu g trial dulu n sangat2 puas hati ;)

btw meh join contest

http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/