no parking please.....

by chekna on Thursday, January 06, 2011



rasanya kalo buat parking zone ni
confirm mama dah kaya 
xyah pegi balik keje dah
jadi jaga parking je...boleh??


dah le parking nye merata2


treller ada




gordon the tank engine pun sama jugak



ni ferrari sape plak ni??



si percy pun 2 x 5 jugak.........




gordon lagi??




basikal pun ada ok..............

pening...pening...pening....



nasib baik ada senyuman manis + mengada2 + manja ni
terus terubat hati mama ni..



parking la kat mana2 pun sayang.........
mama layankan je....



5 blaze of sunshine:

Fieza79 said...

mau kena kutip sewa parking nie chekna...hehe rata2 dia paking ehh...saman baru tau...hahaa

MummyEcha said...

kaya mama dia.....hehehehe.

chekna @ mama ziyad said...

tu la pasal... makcik kayo...

kakyong said...

hahhaa... mcm tu la anak lelaki...
satu rumah tu dia punya tempat parking.. jgn suka2 nak alih, kena minta izin dulu.... ekekkeke...

chekna @ mama ziyad said...

mmg satu rumah dah di 'konker' dah kak yong, nasib baik xyah mintak izin kalo nak alih... :)