di sebalik tabir itu...........

by chekna on Sunday, January 02, 2011



apa agaknya cerita di sebalik tabir
merah ni????



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





*
*
*
*
*
*



*
*
*
*
*
*



*
*
*
*
*
*



*
*
*
*
*
*

tara...............





sedang asyik menikmati kemanisan dunia...
abis la malam ni
gigi dia kena hurung semut nanti.....



bila try rasa
xde la sedap mana pun
apa yg best sgt pun xtau lah



sampai meleleh air liur tu
biasanya xsampai separuh
dapat habuan ayah la
skg ni xtaulah
merata2 org jual benda ni
yg budak2 ni plak
dari jauh dah nampak
sekali sekala bleh la layan
kalo selalu, hmmm... rompang gigi putih tu nanti
trus hilang hensem...

moral of the story: 
biar makan kurang manis, janji senyuman kasi manis2 skit ye......
baru la hidup ceria...
cheerrs.... 

4 blaze of sunshine:

MummyEcha said...

budak2 kalu ngan gula2 memang x dpt dipisahkan mayb disebbkan rupanye seperti pelangi hehehehe......:)

chekna @ mama ziyad said...

ye la kot, dari jauh dah nampak.. pastu pandai plak, nak pilih yg besar2 je..

sheila said...

dlm esbok aku..ada satu bekas besar gula2.... kalo gi wedding ke, birthday ke dlm goodie beg tu kan mmg ada gula2 camni..sebijik dua tu aku bagilah..tapi yg lebih2 tu..aku humban dlm bekas tu..pastu sorok kat tempat sayo takut dia nampak

chekna @ mama ziyad said...

menarik gak tu.. tp jarang plak aku dpt sweet yg besar camtu.. yg kecik2 tu biasanya bapak dia dah belasah dulu..hehehe...