dating ber3

by chekna on Wednesday, January 12, 2011

lanjutan dari entry dating eratkan hubungan
mmg plan asal nak keluar berdua2an
pd minggu akhir bln december lepas
bila tanya hubby nak bawak ziyad ke tak
 dia pun xkisah 
nak bawak boleh xbawak pun ok
 hari tu pun xde plan apa pun 
sekadar jalan2 cuci mata je 
sambil2 shopping apa yg patut 
 lgpun sempena birthday ayah
ziyad pun nak join jugak kan
so dating ber3 la kami di 1Utama
ziyad pun xpernah ke sana lagi
dulu mmg selalu sgt ke sana
sejak ziyad ada, dah xjejak pun
so bila dah ber3 ni
mmg akan havoc cam biasa la
dapat plak mamat yg sibuk nak tido tengahari
mmg dok mengamuk sakan la
dapat bola sebiji
baru la senyap
itupun sibuk nampak robot plak
xkuasa nak layan dah
tolak je la stroller tu sampai dia tido
baru la aman skit

tapi hajat ayah mencari barang idaman
xkesampaian jugak
bila ada yg berkenan, size plak xde
xde rezeki namanya...



muka ceria
dah tido lena
dah dapat bola
dah selamat yak2 lagi
senyum smpai telinga la dia...

balik dari 1 utama tu
trus melencong 
ke mana lagi
subang parade la
tempat faveret la katakan
lepak kat kfc sambil biar ziyad main kat playgroud situ
mmg syok le dia...

no camera please..








dah buat macam rumah sendiri...



birthday boy yg muncung sebab xjumpa hadiah yg berkenan di hati...
kesian kan....


1 blaze of sunshine: